2012. december 28., péntek

Teszt | AVON ColorTrend Fuchsia Dazzle és Silver Plated

Sziasztok!

Ma két csillámcsodát mutatok be nektek. Még múlt hónapban rendeltem őket, november végén kaptam meg. Már láttátok is használatban őket, az ezüst csillámosat Kinga hópelyhes manikűrjén, míg a lilát a Flormar lilás-barnás duókróm lakkon.

Mikor kinyitottam a dobozt és megpillantottam őket, be kell valljam őszintén, csalódott voltam. Valahogy nagyobb glitterekre számítottam a katalógus alapján. De mára már megbékéltem velük, sőt, nagyon szeretem  őket, nem bántam meg, hogy megrendeltem! :)






Ugye milyen szép? *.* Egyszerűen oda vagyok érte, bármilyen alappal vagy épp alap nélkül használjam! *.*


Mutatom az ezüstöt is, ami nem annyira feltűnő, mint lilás társa, de így is nagyon fel tud dobni bármilyen lakkozást. :)


Rosszat nem tudok róluk mondani, bár kicsi a kupak, mégis jól tudtam vele dolgozni, nem szárad későre és annyira sűrű a csillám, hogy nem kell félni, hogy nem jut mindenhova, egy rétegben már annyi kerül rá, amennyit fent láthattok a képeken is.  Ez szerintem egy meglehetősen jó teljesítmény. :)
A kollekciónak van egy harmadik, arany darabjai is, a Gold Flecked, de az szerintem hasonló az Essence Make it Golden! lakkjára, amiről viszont tudtam, hogy az unokatestvérem nekem adja saját példányát (ami azóta meg is történt♥)

Nektek megvan valamelyik Color Trend lakk? Meg vagytok vele elégedve?
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből