2013. augusztus 17., szombat

Manikűrvadász | 3. forduló - Összefoglaló

Pár napja lezajlott az általam életre hívott Manikűrvadász 3. fordulója is, melynek a házigazdája ezúttal Marcsi volt. köszönet érte! (:


Ha lehet ezt mondani, ez a forduló még az előzőnél is sikeresebbnek bizonyult, hisz erre a fordulóra már 41 jelentkező gyűlt össze! Hát lássuk az elkészült alkotásokat! ;)

A manikűröket a Tovább gombra kattintva lehet megnézni.



Megpróbáltam megkeresni az eredeti manikűröket is, ahol megkaptam, azt is beillesztettem, általában a lenti kép az eredeti, ám kivételek akadnak. Ebben az esetben az összekötő szövegben, vagy a képen van feltűntetve, melyik az eredeti és melyik az újraalkotott manikűr.

1. Petra a My nails P blogról egy egyszerű nude lakkozást hozott, melyet ezüst csillámos lakk segítségével half moon manikűrré varázsolt. Az inspirációt Anett blogjáról nyerte.

2. Anett a Style and Junkie blogról most először vesz részt a kezdeményezésben és egy egyszerű, rózsaszín manikűrrel jött,melyet Noémi blogjáról lesett el.

3. Noémi, a NaomiBlog írója Lizától választott egy színátmenetes-virágos manit. Hasonlót készítettem már én is. (:

4. Yvus fonatos manikűrje úgy tűnik nagy hódolatnak örvend, ugyanis a 2. fordulóhoz hasonlóan, ismét ezt a manikűrt készítették el tőle, de ezúttal Liza volt a készítő. Nagyon jó lett, nekem tetszik! (:

5. Yvus Petránál, a Körmünk blog írójánál kellett vadásszon és végül egy nagyon jó manikűrt alkotott, melybe egy kis csavart is belecsempészett! (:

6. A következő manikűr egy igazán romantikus, vintage rózsás alkotás lett, Petra műhelyéből, melyhez az alapötletet Panka hasonlóan gyönyörű manikűrje adta. A jelenlegi fordulóban ez az egyik kedvencem. (:

7. Panka (lenti) ebben a fordulóban Lora (fenti) blogján vadászott, zsákmánya egy tribal manikűr lett. ^^

8. Ivett a My nails- körömvilág blog írója Gliterfingers Lexa manikűrjeit, jobban mondva két manikűrből vette az inspirációt. Ez lett belőle:

9. Lexa blogját csak most kezdem felfedezni, de eddig nagyon jó alkotásai vannak! (: Ezúttal sem okozott csalódást, hisz egy gyönyörű rózsás manikűrrel érkezett erre a fordulóra, amelyet szintén egy általam nagyon kedvelt körmös lány, Manna blogjáról vadászott le.

10. Manna az egyik kedvenc körömlakkomat használta a manikűr elkészítéséhez. Komolyan mondom, csodálom a türelmét, amiért képes volt az a sok kis gyöngyöt felapplikálni! A manikűr eredetije Esztinél tekinthető meg.

11. Eszti Bellala egyik manikűrjét dobta fel egy apró szegecsekkel. Szerintem nagyon jó ötlet volt, klassz mani született! (:

12. Bellala egy sellő manikűrt álmodott újra Elíz blogjáról.

13. Lilla a 3. forduló házigazdájától, Marcsitól választott egy Fashion Monday-es manikűrt, melyet az egyik Dior ruha ihletett.

14. A házigazdánk, Marcsi is belevitt a manikűrjébe egy kis csavart. Alapjáraton nem kedvelem a sárga manikűröket, de ez a mani abszolút kedvenc lett nálam! De meg kell hagyni, hogy Viki eredeti pink manija is nagyon ott van! ;)

15. Ez a forduló sem múlik el tengerész manikűr nélkül, hiszen Viki (lenti jobb oldali kép) a Cheap and Chic look blogról egy ilyen manikűrt hozott Biától (lenti bal). Különlegessége, hogy Manna (felső kép) az előző fordulóban ugyanezt a manikűrt vadászta le Biától.

16. Phoenix (Bia) a Smink és a többi blog írója hasonló manikűrt készített, mint a múltkori fordulóban Katy, de vele ellentétben Phoenix Noémitől inspirálódott.

17. Noi egy cuki baglyos manikűrt hozott nekünk, melyet Petronella hasonló manija ihletett.

18. Petronella egy klassz színátmenetes manikűrt készített az Occhi Azuri blogról.

19. Regina az Occhi Azuri blog írója most először vett részt a vadászatban. Rögtön egy nehezebb manikűrrel kezdett, melyet Nikitől választott.

20. A ~Ghotic Beauty Blog~ szerzője, Niki egy virágos manikűrt alkotott Judit lakkozása alapján.

21. Judit egy Coca Colás manikűrt készített. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom a kólát, ha pedig kóla, akkor naná, hogy Coca Cola. :D Amúgy Judit Laurentől választott.

22. Úgy látszik, a kaviár gyöngyök sem maradnak el egyik fordulóban is, ezúttal Lauren hozott nekünk egy manikűrt, melyet a gyűrűs ujján ilyen kis gyöngyökkel dobott fel. Az ihletet Az a Lány blogjáról szerezte.

23. Szilvi az Az a Lány blog írólánya egy vibráló, csillogó-villogó, szilveszterinek is tökéletesen beillő lakkcsodát hozott nekünk. A fotózással elmondása szerint problémája akadt, de sebaj, a lényeget így i sikerült kivennünk. (: A sorsolásban Vattacukor Anett blogját kapta, nála nézelődött.

24. Meglátni és megszeretni. Anett (Vattacukor) a Beautycrumbs blogról szintén a díszítőcsíkokat híva segítségül, hogy megalkothassa az Aggie-nál megpillantott nyári színekben pompázó manit.

25. Aggie-t nagyon kedvelem. Örültem, hogy végre van ideje csatlakozni hozzánk, így a harmadik fordulóra már ő is benevezett és Klautól hozott is egy energikus lakkcsodát.

26. Klau a Craptrash blogról egy egyszerű fekete-fehér pöttyös manikűrt hozott, melynek eredetijét Rékánál tekinthetjük meg.

27. Réka a Pictures of my life blogról egy kis montázzsal készült a Panni manikűrjeiből, innen választott egy rózsaás lakkozást. nagyon szép lett a végeredmény!

28. Panni a Panka's Beauty blogról egy színátmenetes, pálmafás, igazi nyári manikűrt készített el nekünk, melyet Petráék Körmünk blogjáról vadászott le.

29. Egy aranyos kis neon virágos manikűrt hozott nekünk Lora a Lora in Nailwonderland blogról, melyhez Fruzsi adta az ihletet.

30. FruzsiBreakfast at Fruth blogról már az első fordulóba is jelentkezett, de akkor sajnos nem tudott manikűrt készíteni. Szerencsére, ezúttal nem így történt, így Bree hasonló manikűrjét felhasználva hozott nekünk is cuki kis pillangós lakkosát.

31. Bree Flory-t kapta a sorsolás során. Kíváncsi voltam, hogy melyik manikűrjét választja, hisz az előző fordulóban én dolgoztam Flory blogjáról. Bree végül egy extracsillámos manikűrt választott, szerintem nagyon jó lett a végeredmény!

32. Flory egy számára új blogot kapott Nikkii blogja képében, de hamar sikerült megtalálnia a neki tetsző tengerészes manikűrt, melyet gyönyörűen kivitelezett is végül!

33. Nikkii egy kellemes, üde, pasztell színekkel kivitelezett manikűrt választott Katy blogjáról, ám nem restellt belevinni egy kis csavart sem! ;)

34. Katy a Djkaty beauty blogról egy nyári neon manikűrt hozott, melyet egy kis arany-holo csillogással dobott fel. Az ötletet Dii blogjáról vadászta le.

35. Dii a Wish for beauty blogról Thimmyke lakkuckójában találta magát és alig tudott választani a sok szép elkészített alkotás közül. Végül a technika győzte meg, így született ez a splatter mani.

36. Thimmyke barátnőm Netti Szütyő blogján "ólálkodot" és elrepített végül minket az Antarktiszra a sarki fény manikűrjével.

37. Netti egy gyönyörű színátmenetes manikűrt készített el Ingrid blogáról. Engem kicsit a téli hóesésre emlékeztet ez  a manikűr.

38. Ingrid egy színes francia manikűrt hozott Odiltól. Hasonló tarkaságot már alkottam én is. (: Mindenesetre nagyon jó lett a végeredmény.

39. Odil egy egyszerű, de nagyszerű technikát választott Petrától, mégpedig az újságpapír technikát. Szerintem nagyon jól sikerült a mani.

40. Tőlem a mostani fordulóban Elíz vadászott. Meg s találta az egyik kedven manikűrömet, melyet kicsit átalakítva, más színekkel álmodott újra. Szerintem a végeredmény legalább olyan jó lett, mint a sajátom! (:

41. Ezúttal én Lillánál nézelődtem. Kis kutakodás után meg is találtam a számomra tetsző manikűrt, melyet még időhiánnyal küszködve is elkészíthettem.

Ez a manikűrvadász játék is sikerrel zárult hát, rengeteg új blogra bukkantam. A következő forduló már Lora vezényletével fog zajlani. Marcsinak pedig köszönöm a 3. forduló megszervezését!
Vadászatra fel, csajok! ;)

A fordulók manikűrjeit itt nézhetitek meg.

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből