2016. február 21., vasárnap

Teszt | Moyra Damask Drapery nyomdalemez

Sziasztok!

Még decemberben sikerült beszereznem három Moyra nyomdalemezt. Az első kettőről, a Celebration és Fabric Texture lemezekről volt bejegyzés a blogon. Már az utolsó, és egyben kedven mintáimat felsorakoztató lemez jön, a Damask Drapery.



Évek óta szeretem a damaszk mintát, így egy percig sem volt számomra kérdés, hogy ennek a lemeznek helye van a gyűjteményemben.

Ahogy azt már megszoktuk, egy karton tokban kapott helyet a lemez. A tokon az egyik lemezen lévő minta kinagyított mása van, én egyszerűen imádom! :)


Ahogy az lenni szokott, védőfólia is van a lemezen. Nekem picit ismét meggyűlt a bajom az eltávolításával. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig nehezen tudom megkezdeni az eltávolítást, ami mondjuk nem kifejezetten hátrány, ha azt nézzük, hogy épp a használat előtti védelmet biztosítja.



A paletta 9,5*14.5 cm-es.(Összehasonlító képet a MoYou, BPS és Moyra palettákkal, itt nézhetitek meg Mannánál.)
Hasonlóan az előző két palettához, az ezen található minták amúgy mérete is 2*2.5 cm-esek.

Beszkennelve:

Használat előtt ajánlatos acetonos vattakoronggal párszor áttörölni, hogy megtisztítsuk mindenféle szennyeződéstől, és hatékonyabban tudjunk vele dolgozni.

Papírra próbálva:
A felső sor első két mintája átlátszó nyomdapárnával készült, de jobbnak láttam áttérni a LadyQueen fekete nyomdapárnára. A Golden Rose RC 19-es lakkját használtam a tesztnél.



Ahogy a fenti képeken is látszik, a legtöbb minta jól használható. Sajnos vannak olyan minták, amelyek nálam kisebb fejfájást okoztak. Ezek az első lap felső sorának középső, illetve a második lap felső sorának középső, középső sorának első, illetve utolsó sorának 3. mintája.

Néhány manikűr:
Teljes bejegyzés itt.



Teljes bejegyzés itt.
Nektek megvan ez a lemez?
Hogy tetszik?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből