2016. március 26., szombat

Teszt | LadyQueen 12 színű díszítőkövek

Sziasztok!

A legutóbbi LadyQueen tesztcsomagom utolsó darabját szeretném nektek bemutatni. Ez nem más, mint ez a színes strassz készlet. Már mindegyik kővel láthattatok bejegyzést, hisz az összeset kipróbáltam már.











Jó kis színek ezek. A citromsárgát hiányolom, de amúgy biztos vagyok benne, hogy lesz hova felhasználni őket (illetve egy jó darabig nem kell amiatt fájjon a fejem, hogy kifogynék a színes kövekből^^).

Manikűrök:
Bejegyzés linkje
Bejegyzés linkje

Bejegyzés linkje

Bejegyzés linkje
Ha nektek is tetszik ez a sok kis kővel teli tároló, a LadyQueen oldalán, az alábbi linkre kattintva érhetitek el:


Lady Queen weboldalán még többek között nail art, smink vagy ékszer termékek között is mazsolázgathattok. A szállítás ingyenes. A QWBS15 kuponkódot használatával 15% árkedvezményben részesültök! Ha 10 alkalommal felhasználjuk a kódot, a Lady Queen egy játékot fog szponzorálni a számotokra. Szóval hajrá lányok! ;)


Ti hogy álltok a színes kövekhez? Én az utóbbi egy-két évben nagyon megszerettem őket. :)

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből