2016. július 15., péntek

Teszt | BornPrettyStore BPL-029-es nyomdalemez

Sziasztok!

A mai napra egy nyomdalemezt szeretnék bemutatni nektek. Még áprilisban érkezett meg, így igencsak ideje volt már ennek a tesztek. :) (Nem mintha nem lenne még régebbi tesztes elmaradásom is...)


Ahogy az lenni szokott, trendi karton védővel együtt érkezett, illetve kék fóliával. Amit nagyon-nagyon szeretek a BPS lemezekben, az a védő. Oké, hogy fehér és piszkolódik - ergó első nyomdázást után már nem lesz olyan szép, mint volt, de legalább nem vágja el a kezem!






Hogy be lehessen lőni a méretét, készítettem egy képet. Balról jobbra: Moyra Maharadja, BornPrettyStore BPS-029, LadyQueen JQ-L07



Beszkennelve, így látszanak legjobban a minták:

Lapra nyomdázva. Megszenvedtem vele rendesen, mert először rózsaszín lakkal szerettem volna. Csodák csodájár szépen feljött a BPS lila átlátszó nyomdapárnámmal, erre rajta ragadt! Aztán kipróbáltam a LadyQueen párnámmal, arra is gyönyörűen feljött (az egyetlen nyomdapárnám, amivel szinte az összes mintát fel tudom venni), de azon is a fele ott maradt... Végül lakkot váltottam, és a Moyra No. 35-ös feketével, illetve továbbra is a LadyQueen nyomdázóval próbálkoztam tovább.

Erről a lemezről a legtöbb mintát csak nagyon nehezen tudom felszedni. Az átlátszó nyomdázómmal pl egyszer sem sikerült manikűrt készítenem, és a fehér nyomdázómmal is naaaaagyon megküzdöttem. :( Ez látszik a lapokon is, illetve a kék manikűr esetében szintén.
Személy szerint egyik kedvenc virágom a kála, de erről a lemezről mindkét minta kész rémálom. :/ Azzal a kettővel gyúlt meg leginkább a bajom.



Mikor legelőször próbáltam ki a lemezt, csak a rózsaszín nyomdázómmal tudtam dolgozni. Arra nagyon szépen feljött a minta.


A teljes bejegyzés, még több képpel itt érhető el
Ennél a manikűrnél egy új franken lakkot, illetve mindegyik ujjamon más-más mintát próbáltam ki. Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy másfél órát minimum elvett, mire mind a tíz körmömre többé-kevésbé hordható mintát sikerült felapplikálnom.








A legutóbbi manikűröm, ami ezzel a lemezzel készült, egy ManiCute-os, üde és színes alkotás:
A teljes bejegyzés, még több képpel itt érhető el

Összességében szép minták vannak rajta, de mivel ennyire küszködős nekem a használata, nem tudom, milyen gyakran fog előkerülni.

Innen rendelhető meg, ha megtetszett - most kedvezményes, 2,99 dollár! :)

Born Pretty Store weboldalán még számos, gyönyörűbbnél gyönyörűbb nyomdalemez és egyéb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Nektek tetszenek ez a virágos lemez? Esetleg megvan nektek is? Mi a véleményetek róla?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből