2016. október 31., hétfő

Teszt | Moyra no. 03, Gel Coat, no. 35


Sziasztok!

A mai bejegyzésben három olyan lakkot szeretnék nektek bemutatni, melyeket régóta befotóztam. Sőt, a fehér és fekete lakkot már kétszer is újravásároltam.





Kezdem is rögtön a feketelevessel, a fedőlakkal. Nem szerettem. Örülök, hogy végül elfogyott. Az egyetlen pozitívuma az az volt, hogy gyorsan száradt, és itt vége is szakad. Negatívumot pedig annál többet fel tudok sorolni. Az első és legidegesítőbb az az volt, hogy már az első (!!!) nap, csupán néhány óra múlva kezdett megrepedezni a lakkozás, ami általában csak 5-6 nap után szokott. Aztán a mintát is elkente. Szóval ez a nem újra-vevős Moyra termékek közé tartozik, sajnos.





A fehér (03-as számú) és fekete (35-ös) nagy kedvenc, már nyomdázásra is csak őket használom, de mikor nincs más lakkom, akkor alapként is simán, mert mindkettővel szépen lehet dolgozni.


Felső képen egy réteggel, alsó két rétegben látható






Felső képen egy réteggel, alsó két rétegben látható




Nektek megvan valamelyik lakk? Mi a véleményetek róla?

Szép estét!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből